Mărturii de la ZMT

2 răspunsuri la Mărturii de la ZMT

 1. Arianna spune:

  Minunat! De-a dreptul minunat! Pot spune cu sinceritate ca în timp ce am citit aceste mărturii lacrimile nu au întârziat. Este cu adevarat extraordinar, când cineva merge la o astfel de întâlnire având ocazia să afle ce se întâmplă în biserica lui Cristos şi dincolo de mica lui comunitate şi experimenteaza cu sufletul la gura ceva ce nu poate fi descris în cuvinte, iar apoi se întoarcea acasă alt om… Eu sunt mai mult decât nerăbdătoare să ajung la Madrid la ZMT… convinsă fiind ca voi avea parte poate de experienţa vieţii mele, iar mărturiile aceastea au confirmat bănuiala mea, şi anume că voi avea parte de nişte clipe extraordinare, de vis…. cu spiritualitatea din abundenţa şi momente cu zâmbete uriaşe pe chipurile tuturor.

  Abia aştept să ajung acolo să mă întâlnesc în primul rând cu Isus, apoi cu Papa şi apoi cu multi tineri din toate colţurile lumii… să aflu mai multe despre ei şi despre cum trăiesc ei credinţa în acele meleaguri îndepărtate! Sunt mai mult decat nerăbdătoare…

  Vă zâmbesc de aici şi asptept să ne vedem cu bine în Madrid, Arianna Szabo – Reşita

  • Anca spune:

   Ma bucur pentru entuziasmul tau si astept o marturie dupa ZMT Madrid 2011.Mai e putin si visul tinerilor va deveni realitate. Sa ramanem fermi in credinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *