Bun venit Sfinte Părinte!

Papa este în Madrid pentru a celebra Ziua Mondială a Tineretului 2011

Benedict al XVI – lea se află la Madrid. 2500 de persoane erau la aeroportul Barajas încă de la prima oră a dimineţii zilei de 18 august, pentru a-i ura bun venit.

După primirea de la aeroport, Sfântul Părinte a mers în Papamobil până la Nunţiatura Apostolică, reşedinţa sa pentru cele 79 de ore pe care le va petrece la Madrid. Pentru a intra în Madrid a urmat traseul pe autostrada A2, după care a trecut pe străzile Francisco Silvela, Príncipe de Vergara, Pio XII, unde se află Nunţiatura. Primul traseu al Papei pe străzile madrilene a fost împânzit de mii de persoane care sărbătoreau sosirea lui în Spania.

Tinerii participanţi la ZMT au început să sosească în Plaza Cibeles, locul de întâlnire cu Sfântul Părinte, începând cu ora 16:00. Acesta a sosit în Plaza de la Independencia la ora 19:30, unde a fost întâmpinat de Consiliul Municipal împreună cu primarul oraşului, Alberto Ruíz Gallardón. Aici Papa a trecut Poarta Alcalá – unul dintre simbolurile oraşului – pentru a ajunge în Plaza Cibeles unde îl aşteptau tinerii pelerini pentru a-i ura bun venit la ZMT.

 

Acest articol a fost publicat în Articol. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *